Holdbeskrivelser


WOD
En WOD ved CrossFit Byens Box består af en times holdtræning, der som udgangspunkt indeholder fire elementer:
Opvarmning (10-15 min)
Skills-træning (10-15 min)
WOD (20-30 min)
Trænerne udarbejder WODs én gang om måneden med fokus på at hele kroppen og at alle muskler bliver trænet, uden overtræning.

Team-WOD
Holdtræning på Team-WOD består af en træning, hvor man er sammen 2-2 eller 3-3 om at komme igennem en samlet WOD.

Intro hold
På dette hold får du en grundig instruktion og introduktion til de fleste basisøvelser i CrossFit. Her kommer man 2-3 gange, og rykker så videre til de almindelige WOD-hold.
Man kan eventuelt rådføre sig med instruktøren, om hvorvidt man er klar til almindelige WOD-hold.

Vægtløftning Teknik
På VL Teknik ved CrossFit Byens Box trænes der grundlæggende vægtløftning, som udgør en stor del af CrossFit-konceptet, såsom clean, deadlift, snatch, thruster osv.

Strongman
Her træner vi den mere tunge del af CrossFit og Stærkmands inspirerede øvelser, som f. eks. deadlift, back squat, farmerwalk, prawlertræk- og skub, yoke carry, log press osv.
Der er lavet et program til disse øvelser, og der vil altid være en instruktør på.

Open Gym
På dette hold kan du komme og træne for dig selv eller med andre. Der er en instruktør til stede, som kan hjælpe og vejlede, men man bestemmer selv, hvad man gerne vil træne.

Mobility
Til dig, som gerne vil blive smidigere og have fokus på en anden del af din træning, hvor du forbedrer din rækkevidde i dine led, så du nemmere kan udføre de bevægelser, der laves i CrossFit. Samtidig er det også med til at forebygge skader.
Mobility er derfor et godt supplement til de øvrige hold og er en anderledes måde at styrke din krop på.

Children’s Workout
I CrossFit Byens Box har vi fokus på at give en sjov oplevelse til børn og unge, der gerne vil røre sig. På Children’s Workout holdet er der plads til alle i alderen 10-17 år, og alle er velkommen uanset niveau.
På dette hold vil deltagerne blive introduceret for mange spændende områder inden for CrossFit, herunder basisøvelser, funktionel træning og styrketræning.
Alle hold vil naturligvis være med kyndig vejledning, og det primære formål er at få pulsen op og smilet frem.

Tøse-Tirsdag
Øvelserne på Tøse-Tirsdag er klassiske CrossFit øvelser med fokus på Mave-Balle-Lår. På holdet er der udelukkende kvinder, med en kvindelig instruktør.


I CrossFit Byens Box – Silkeborg foregår al aktivitet som holdtræning.

Vi tror på, at træning i fællesskab er med til at give Byens Box det miljø og den stemning, som vi tror på giver kvalitet for den enkelte.

Holdtræning hos os består af klassiske CrossFit discipliner.

“Funktionel, udfordrende, afvekslende og sjov træning. Her kommer du ikke bare i god form. Du bliver også en del af et fantastisk fællesskab.” Henrik Vind, medlem af CrossFit Byens Box – Silkeborg siden september 2018.